• hae

MINI MINI CNC CNC MILLING MAHELE MAI NA KINA HANA

Hāʻawi mākouNā lawelawe mīkini CNCo nā mea paʻakikī like ʻole a hiki ke hana i nā mea haʻahaʻa haʻahaʻa a kiʻekiʻe.Hiki i kā mākou Instant Quoting Engine ke hāʻawi iā ʻoe i kahi ʻōlelo no kāuNā lawelawe mīkini CNCi loko o kekona.A laila mīkini mākou i ka ʻāpana metala a i ʻole ka ʻāpana plastik a hāʻawi i kou puka i loko o 10 mau lā.E ho'āʻo mākou i nā'āpana i hanaʻia e hōʻoia i ka maikaʻi o nā huahana.He maʻalahi ka loaʻa ʻana o kahi ʻōlelo no nā lawelawe machining CNC: e hoʻouka wale i kahi faila o kāu kiʻi kiʻi, kiʻi 3D a i ʻole sketch.未标题-4  kaʻina kauoha kūpono:
01. Hiki i ka hoʻouka ʻana i nā faila CAD ke hoʻokomo i nā hoʻolālā he nui o nā ʻāpana like ʻole i ka manawa like e hoʻopuka i hoʻokahi huaʻōlelo.Hōʻike ʻia kahi kuhi kumukūʻai kikoʻī ma ka pale i loko o kahi minuke 20-60.waihona
02. E koho i ke kaʻina hana mua, koho i ke kaʻina hana e pono ai ʻoe.A laila, e koho mai i 70 mau mea, me ka metala a me ka plastic, a koho mai ka laula o ka pau a me ka aponoia.
kaʻina hana
03. Ma hope o ke koho ʻana i nā koho i koi ʻia no ke kauoha ʻana i nā ʻāpana ma ka pūnaewele, pono ʻoe e hōʻoia i ke kauoha a hana i ka uku ma ke kahua uku paʻa.Na kekahi enekinia e kālailai i kāu hoʻolālā.
 未标题-1
04. Loaʻa i nā ʻāpana E loaʻa iā ʻoe nā ʻāpana i kauoha ʻia i nā lā liʻiliʻi wale nō, a e hāʻawi pololei ʻia i ka helu hoʻouna āu i hoʻopiha ai.
 
                 

Ka manawa hoʻouna: Nov-22-2022